×

Duroc De Kempen

Met hun vlekken en bonte kleuren springen onze Duroc-varkens meteen in het oog. Toch is het vooral de rijke en volle smaak van het vlees dat ons voor dit ras doet kiezen. Het intramusculaire vet dat zo kenmerkend is voor het vlees, maakt het mals en sappig... en dat verschil proef je!

“Liefde voor dieren, passie voor vlees” is niet voor niets ons motto. Vanaf de geboorte van de biggetjes hier op de boerderij tot ze slachtrijp zijn, worden ze met grootste zorg verzorgd.
Een deel van onze vleesvarkens verkopen we rechtstreeks aan slagers. We selecteren ze hiervoor heel gericht uit, naar hun wens. Dit korte keten-verhaal geeft ons veel voldoening én een eerlijke prijs!

De geur opsnuiven …
Je ogen de kost geven …
Horen hoe ze zalige liggen te snurken nadat ze hun buikje volgegeten hebben …

Binnenkort kan dat! Houd deze site, onze Facebook – of Instagrampagina in de gaten om de werkzaamheden aan onze kijkstal op te volgen.

Contactgegevens

Hegge 111
2380  Ravels

info@durocdekempen.be

Afbeeldingen

Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.