×
Proef en beleef

Proef en beleef Oud-Raveldonk!

Wie woont, werkt of boert in Oud-Raveldonk, weet hoe fijn dit prachtige gebied wel kan zijn. Maar genieten van onze streek, dat doe je ook door er letterlijk en figuurlijk van te proeven.
Onderstaande landbouwers hebben heerlijk lokale bereidingen voor je klaar staan en/of stellen hun deuren open voor onvergetelijke agrarische belevenissen. Neem contact op met onze boeren om te proeven van het leven zoals het moet zijn.

Landschapskunst
In ons gebied staan ook een aantal opvallende stalcontouren als blikvangsers in het landschap: de Gestalten. Met deze landschapskunst tonen we de verbondenheid tussen ons werk als land- en tuinbouwers, het landschap en het leven in deze streek. Een fietstocht neemt je mee op ontdekkingstocht en leidt je langs de 3 locaties. 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons hier weten!

Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.