×

't Aardbeihofke

Aardbeihofke is een bedrijf met een echte tuinbouwtraditie. Onze familie (Rens) teelde vroeger tomaten, maar legt zich sinds 2015 toe op aardbeien. We kweken onze aardbeiplantjes zelf en onderhouden ze ook goed. Een jaar lang werk, maar de beste garantie voor lekkere aardbeien. Aardbeien groeien uit de bloem van de aardbeiplant. Hoe groter de bloem, hoe groter de aardbei. Maar hoe kleiner de aardbei, hoe zoeter ze is. Door spreiding van de aanplant en afrijping en door teelt in serres en open lucht hebben we bijna jaarrond verse aardbeien. Het voorjaar blijft ons topseizoen

In de piekperiode van de pluk hebben we tot 20 medewerkers. De enthousiaste sociale werkplaats die ons helpt met het klaarzetten van de aardbeibakjes niet meegerekend!

We verkopen de zoete Sonata en de klassieke El Santa thuis via automaten. Het gros van de productie gaat naar de veiling in Hoogstraten.

Contactgegevens

Weteringstraat 56
2380  Ravels

Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.