×

De Witte Liereman

Aan de Noordelijke rand van natuurlandschap De Liereman ligt een kleinschalige melkveehouderij. In oorsprong is ze het resultaat van de twee traditionele melkveehouderijen van de ouders en schoonouders van boer Richard De Witte. In die tijd was er geen sprake van ‘bio’ en niet-bio, maar de bedrijfsvoering heeft altijd in de biologische richting geneigd waarbij steeds dierenwelzijn centraal stond. Sinds 2019 is de melk officieel biologisch gecertificeerd om het geloof in duurzame landbouw in evenwicht met de natuur kracht bij te zetten. Richard dacht even aan uitbollen, maar het bedrijf is volop in ontwikkeling sinds de interesse van schoonzoon Lander. Ook wij zijn heel benieuwd wat de toekomst zal brengen.

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 21
2360  Oud-Turnhout

lander.thyssen@hotmail.com

Afbeeldingen

Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.