×

landbouwbedrijf 't Bosch

Ons landbouwbedrijf ’t Bosch is een echt familiebedrijf waar passie voor landbouw centraal staat. Guido en Mien zijn de derde generatie die zich met hart en ziel inzetten voor het bedrijf. Naast melkvee zetten we in op de teelt en verkoop van aardappelen.

Alle aardappelen van ’t Bosch zijn voor de lokale verkoop: aan de boerderij, in lokale winkels en plaatselijke frituren. Dat is authentiek en duurzaam. De smaak wordt bepaald door het ras én de grond. Frieslander, Annabel en Bintje zijn onze klassiekers maar daarnaast hebben we steeds speciale rassen. Wij verkopen jaarrond patatten: vastkokend of bloemig, schrappatatjes en primeuraardappelen vanaf juni. Een pak goedkoper voor u en een eerlijk inkomen voor ons gezin.

Weetje dat aardappelen niet tegen de kou kunnen? Je bewaart ze best in een donkere ruimte bij 10 graden. Hier gaat niets verloren! De overschotten zijn immers geliefd door onze melkkoeien.

Scholen en groepen kunnen ons gemengd landbouwbedrijf ook bezoeken: alles vernemen over de aardappel, de kalfjes voederen en de melkrobot aan het werk zien.

Contactgegevens

Bosstraat 10
2380  Ravels

014 65 22 67
0476 41 38 51
sels-puts@telenet.be
Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.