×

Kempense Hoevekaas Van Roey

Melkveebedrijf met gedeeltelijke verwerking tot hoevekaas en echte boter en de teelt en verkoop van asperges in het seizoen.

Wij maken harde kazen van verse rauwe melk: jonge, belegen, oude en magere kazen. Daarnaast hebben we kazen met tuinkruiden, komijn, fenegriek, noten, paprika, bier, zomertruffel. Niet alleen het ras van de koe bepaalt de smaak dus maar ook wat ze eet. Onze koeien worden voornamelijk gevoederd met eigen gras, hooi, maïs, geplette tarwe, lijnzaadschilfers en bietenpulp

Sinds 1983 meermaals per week, ambachtelijk geproduceerd op onze boerderij. Verser bestaat niet ! Kom gerust proeven !

Rechtstreeks gekocht bij de boer. Een stuk goedkoper voor u… en een eerlijk inkomen voor mijn gezin.

De melk maakt de kaas. Of beter: het vet van de melk. De smaak zit namelijk in het vet. Onze kazen bevatten 50% minder verzadigde vetten. En meer gezonde Omega 3 vetten.

Lokaal geproduceerde en verkochte producten van hoogtechnologische landbouwbedrijven. Authentiek, duurzaam en goed voor het behoud van de open ruimte en het landschap in onze streek.

Contactgegevens

Kijkverdriet 17
2380  Ravels

johanvanroey@live.be
Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.