×

Groentegeweld

Dirk en Willem telen hier seizoensgroenten in volle grond sinds 2016. Leden met een jaarabonnement oogsten zelf, maar ook losse verkoop is mogelijk. Onze klanten hebben inspraak in wat er geteeld wordt.
Groentegeweld werkt aan duurzame landbouw in de Kempen. Op agro-ecologische wijze telen we lokale seizoensgroenten boordevol smaak en veldvers.
Met de oogst bij Groentegeweld eet je met de seizoenen mee. Zo verschijnt er een gevarieerd palet aan verse groenten op jouw bord het hele jaar door!
We werken ecologisch verantwoord. Dat betekent minimale bodemverstoring, geen kunstmest of pesticiden, respect voor de natuur.
Groentegeweld levert ook aan lokale horecazaken. Ook zij kiezen steeds meer voor een eerlijk en lokaal product. We gaan resoluut voor een korte keten zonder tussenkomst van externe distributie!
We ontvangen ook graag scholen. Zo leren jongeren opnieuw de wondere wereld van groenten kennen: waar komen ze vandaan, hoe groeien ze en welke verzorging hebben ze nodig?

Contactgegevens

Weeldestraat 168
2381  Ravels

0489 95 51 13 (Dirk Hendrix)
info@groentegeweld.be
Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.