×

Zomerse fotowedstrijd #Gestalten

Op 24 juni vierden we feest en lieten we jullie de Gestalten ontdekken. De meeste activiteiten waren eenmalig. De fietstocht die de drie Gestalten met elkaar verbindt is wel een blijver. 

Kon je er niet bij zijn? Geen probleem! Je kan nog steeds meedoen aan onze fotowedstrijd waarmee iedereen het fotogenieke kantje van de Gestalten in de verf kan zetten.

Met een fotowedstrijd willen we iedereen uitnodigen om op Instagram of facebook toffe, speelse of kunstzinnige foto’s of een reel te plaatsen met de Gestalten – of een stukje ervan – in beeld. Wanneer je op social media #Gestalten bij je publieke beelden plaatst, doe je tot 31 augustus automatisch mee aan onze zomerfotowedstrijd en maak je kans op een cadeaucheque.  

Geniet dus van een zomerse fietstocht, deel je beelden met #Gestalten en maak kans op een mooi prijs. 

 

De wedstrijd loopt van 24 juni tot en met 31 augustus 2023 - algemeen wedstrijdreglement op de website van de provincie Antwerpen

Afbeeldingen bij dit item

Social

Hoe beleef jij Oud-Raveldonk?

  • Plaats je foto's en video's op Facebook of Instagram, en toon de pracht van onze landelijke streek.
  • Voeg steeds de hashtag #oudraveldonk toe aan je posts. Wie weet verschijnen je beelden dan hier op deze website.
  • Geen social media? Stuur alles dan gewoon rechtstreeks aan ons door.
  • Volg ons op Facebook. Daar zie je wat er gebeurd in Oud-Raveldonk. Of schrijf je daar in op onze facebookgroep en ontmoet er boeren en buren uit Oud-Raveldonk.

Koplopers ARO en In het oog in het hart, eyecatchers Oud-Raveldonk zijn projecten van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk. 

Met steun van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.